STIŽE PRINOVA

Georgina objavila fotografiju s ultrazvuka, Ronaldov komentar pokupio hiljade lajkova

Nestrpljivi, napisala je bivša prodavačica uz fotografiju iz ginekološke ordinacije u kojoj su joj podršku pružala i njena i Ronaldova djeca

Georgina na ultrazvuku. Instagram

L. K. P.

2.11.2021


Kristijano Ronaldo (Cristiano, 36) i njegova zaručnica Georgina Rodrigez (Rodriguez, 27) nedavno su objavili da će njihova porodica postati bogatija za još dva člana. Georgina je, naime, trudna s blizancima, a sretnu vijest prije nekoliko dana fanovima su potvrdili i na Instagramu.

-Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo, napisao je tada Ronaldo.

Georgina je danas objavila fotografiju s ultrazvuka, a u komentarima se odmah javio i nogometaš.


Sretnu vijest prije nekoliko dana fanovima su potvrdili i na Instagramu. Instagram

"Nestrpljivi", napisala je bivša prodavačica uz fotografiju iz ginekološke ordinacije u kojoj su joj podršku pružala i njena i Ronaldova djeca.


Ronaldo je među prvima komentirao fotografiju ispod koje je ostavio emotikon sklopljenih ruku, a njegov komentar u samo dva sata lajkalo je više od 5.500 Instagram korisnika.


Ronaldova izabranica navodno je trudna 12 sedmica pa bi prinova na svijet trebala stići početkom proljeća. Vijest o proširenju porodice mnoge je iznenadila iako je i sama Rodrigez u više navrata izrazila želju da ima još djece. Sretnu vijest na Instagramu je potvrdio i sam Ronaldo.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.