TUŽNA SUDBINA

Bivšoj učesnici "Velikog brata" amputirana noga, a sada joj otkriven tumor dojke

Nakon mukotrpnih pregleda Tatjana Jovančević je operisana i odstranjena joj je jedna dojka

Tatjana Jovančević: Tužna životna priča. Facebook

L. K. P.

19.11.2021

Bivša učesnica rijalitija "Veliki Brat", Tatjana Jovančević, pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče. Njoj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga, nakon što joj je dijagnosticiran tumor u koljenu. Sedam godina prije toga preživjela je otmicu, o kojoj je javno govorila njena majka za srbijanske medije.

Tanja je sa 16 godina oteta dok je bila u posjeti kod bake i djeda u Bosni. Držana je u podrumu puna tri mjeseca, a onda je uspjela da pobjegne.


Jovančević: Bivša učesnica rijalitija "Veliki Brat". Facebook

S druge strane, Tatjanin otac, za kojeg su i ona i njena majka tvrdile da ih je izbacio na ulicu, govorio je da je priča o otmici njihova izmišljotina.


Tanja danas živi daleko od očiju javnosti, zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospjela tužna informacija, da joj je oktriven tumor na dojci.


- Našoj Tatjani je prije dva mjeseca otkriven tumor na dojci. Nakon mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Ovo je drugi put da se bori sa istom bolešću. Prije 26 godina operisana je i amputirana joj je noga - piše u objavi.


Zadrugarka Mina Vrbaški pozvala je svoje pratioce da joj pomognu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.