CRVENI TEPIH

Na premijeri filma o Bondu u Sidneju svi gledali u lijepu Bosanku

Bilo je predivno družiti se s ljudima iz šou-biza

A. Hodžić
  • Esma Voloder

    Esma Voloder

    Foto: Arhiv


Bosanskohercegovačka manekenka Esma Voloder s adresom u Australiji zabljesnula je na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu (James) u Sidneju.

Crvenim tepihom prodefilirala je s kolegom Nikolasom Loveom (Nicolas) koji je učestvovao u popularnom australskom rijaliti šouu “Love Island”.

Zajednički agent

- Na premijeri je super bilo, jako lijep dan. Nikolas je bio sa mnom u pratnji jer imamo zajedničkog agenta. Lijepo je bilo provoditi se s prijateljima i ljudima iz šou-biz industrije. A, filmovi o Džejms Bondu su uvijek super - rekla nam je Voloder.

Naša ljepotica nakon premijere se oglasila i na svom Instagram profilu:

“Jedini put kada se trebamo osvrnuti je za referentnu tačku, a ne prebivalište. Prošlost nije dom, već prolazni smještaj, lekcija, a budućnost pripada onima koji žive sadašnjost. Dobro jutro i sretan ponedjeljak.

Naša manekenka zbog pandemije koronavirusa nije dugo dolazila u Bosnu i Hercegovinu koja joj, priznaje, jako nedostaje.

  • Nikolas Love i Esma Voloder

    Nikolas Love i Esma Voloder

    Foto: Instagram


Dvije kuće

- Mnogo mi nedostaje, svaki dan mislim na naše ljude i sve što smo prošli. Baš neki dan sam opet pričala na Instagramu o Srebrenici i uvijek pokušavam da dijelim informacije na društvene mreže. Baš sam o tome prije nekoliko dana razgovarala o tome sa svojim prijateljima.Teško je kada imaš “dvije kuće” pogotovo kada tako osjećaš i srcem, kaže Esma – kazala nam je manekenka.

Porodični biznis

- Trenutno sam okupirana porodičnim biznisom “Perfume Oil Expressions”. Svaki dan sve više ljudi zna za nas, imamo mušterije koje nam se vraćaju i to je najvažnije. Tu su svakako i novi kupci i hvala Bogu brend nam još uvijek raste – otkrila nam je Voloder.

Više o temi Esma Voloder

MOJA PRIČA
Esma Voloder: Bilo bi lijepo da se udam
LJEPOTICE
Bosanka Esma Voloder doživjela nezgodu
NA VRH

Podijeli članak na