MJESEC NAKON NESREĆE

Halina Hačins sahranjena tek ovog vikenda, lokacija groba nije otkrivena

Samo porodica i bliski prijatelji bit će prisutni kad pepeo pokojne snimateljice bude pokopan na tajnoj lokaciji, rekao je glasnogovornik porodice za magazin "People"

Hačins: Sahranjena ovog vikenda. Agencije

L. K. P.

22.11.2021


Mjesec nakon što je smrtno stradala na snimanju filma "Rust", snimateljica Halina Hačins (Halyna Hutchins) sahranjena je ovoga vikenda na privatnoj ceremoniji, a mjesto polaganja njene urne nije otkriveno.

- Samo porodica i bliski prijatelji bit će prisutni kad pepeo pokojne snimateljice bude pokopan na tajnoj lokaciji, rekao je glasnogovornik porodice za magazin "People".



Halina Hačins. Agencije

Njen suprug Metju Hačins (Matthew) izjavio o je da je njen odlazak uništio snove njihove porodice.


- Halina je bila ljubav mog života. Tišinu zbog njenog vječnog odlaska osjećamo kao zagušljivu tišinu u našem domu. Dok pričamo njenu priču naša ljubav i obožavanje prema njoj raste, a nadamo se da će njen rad nadahnuti filmaše i pripovjedače širom svijeta, rekao je Hačins i zahvalio mnogima koji su bili pažljivi prema njima u vrijeme teškog gubitka i velikodušno im pružili podršku.



Boldvin nakon tragedije. Agencije

Vijest da je Alek Boldvin (Alec Baldwin) upucao kolegicu Halinu Hačins i povrijedio reditelja Džoela Souza (Joel) na snimanju filma "Rust" nakon što je pucao iz pištolja-rekvizita odjeknula je svijetom, i danas se postavlja pitanje kako ova vrsta pištolja mogla da ubije nesretnu snimateljicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.