SVE ZA LJEPOTU

Hrvatska influencerica nakon povećanja grudi: Hvala Srbijo

Povećanje grudi i korekciju nosa Ella Dvornik platila 4.000 eura

Ella Dvornik. Instagram

L. S. R.

27.11.2021

Kćerka pokojnog Dine Dvornika, influencerica Ella Dvornik (30), početkom oktobra otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da je povećala grudi, a sada se pohvalila najnovijom fotografijom.

Objavila je fotografiju u majici koja je dodatno istakla njeno bujno porpsje. Iako se u objavi pohvalila da uči tehniku iscrtavanja obrva, mnogi su komentarisali njen izgled.

- Shvatila sam da sam talentovana za rukovanje pištoljem za iscrtavanje obrva, odnosno za tetoviranje jer je isti. Volim tetovaže i lijepe obrve, tako da nije loša opcija naučiti rukovati s njim. Bi li mi dali da vam se približim s ovom mašinom? Budite iskreni - napisala je u opisu objave.

Ipak, rijetki su mogli da maknu pažnju od njenih grudi.


Ella Dvornik. Instagram

- Naravno! Umirit će me pogled u tvoj dekolte - pisali su joj pratioci, a Ella je na prvi komentar brzo odgovorila: "Ha-ha-ha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbijo!"

Kad je otkrila da je povećala grudi, u oktobru, u videu je progovorila o iskustvu.

- Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put vidjela nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put vidjela. Sada imam D korpe, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od napred i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju grudi. Nije ugodno i neko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vrijeme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4.000 eura - ispričala je Ella.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.