IZA KULISA

Teška borba Nataše Bekvalac s porokom: Kćerka je razotkrila

U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi vidjela 61 kilogram, priznala pjevačica

L. S. R.

Nataša Bekvalac

Foto: Instagram


Pjevačica Nataša Bekvalac (41) nedavno je ostavila cigarete, a sada muči muku sa viškom kilograma. Prema riječima njene starije kćerke Hane, pjevačica „prodaje priču“ da je na posebnom režimu ishrane, ali zapravo istina je potpuno drugačija.

Hana tvrdi da se Nataša ne pridržava savjeta nutricioniste. Još jede i obožava slatkiše, pa je tako mlađoj kćerki pojela gumene bombone.

  • Nataša Bekvalac

    Nataša Bekvalac

    Foto: Arhiva


- Ako vam moja mama daje savjete za ishranu i za njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na Ani Petrović već mjesecima, a u stvari to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri sedmice. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - ispričala je Natašina kćerka na Instagram storyju.

Skoro tri mjeseca su prošla od kada je Nataša raskrstila s cigaretama.

- Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi vidjela 61 kilogram, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila) - napisala je Bekvalac na Instagramu prije mjesec.

Više o temi Nataša Bekvalac

POVRATAK U PROŠLOST
Kako je Nataša Bekvalac izgledala prije 21 godinu
NA VRH

Podijeli članak na