OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Sestra preminule Kristine Kike Đukić otkrila datum i mjesto sahrane

Sahrana naše drage Kike će se održati 14. decembra u 13 sati na groblju Lešće, napisala je Ivana uz Kikinu crno-bijelu fotografiju

Kristina Kika Đukić. Agencije

L. K. P.

11.12.2021


Ivana Malbašić, sestra Kristine Kike Đukić, influenserice koja je prije nekoliko dana sebi oduzela život, oglasila se na društvenim mrežama i otkrila vrijeme i mjesto sahrane.

Kako je Kikina sestra saopćila, sahrana je u utorak na groblju Lešće.

-Sahrana naše drage Kike će se održati 14. decembra  u 13 sati na groblju Lešće, napisala je Ivana uz Kikinu crno-bijelu fotografiju.


Objava na Instagramu. Printscreen

Podsjetimo, Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je željela, majka je upisala u srednju željezničku školu.


Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umjesto u Željezničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Željezničku koja je udaljena dvjestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.


U istoj ispovijsti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao djevojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberica i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za YouTubeu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.