APEL GLUMCA

Nikola Kojo oglasio se nakon Kikine smrti: Imajte na umu da komentari ubijaju

Sa samo 21 godinu okončala je ovozemaljski život zbog neiživljenih osoba, napisao je

Nikola Kojo. Agencije

L. K. P.

11.12.2021

Glumac Nikola Kojo oglasio se na Facebooku nakon smrti influenserice Kristine Kike Đukić, uz važan apel za sve mlade.

Vijest o njenoj smrti potresla je kompletnu domaću javnost, a ovim povodom oglasile su se brojne javne ličnosti koji su uputili riječi podrške porodici preminule djevojke, te ukazali na važnost problema nasilja na mrežama, što je sada uradio i Kojo.



-Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoji rješenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svjetlo na kraju tunela, poručio je Kojo u prvoj objavi, a onda u komentarima napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberice.



Status Nikole Koje na Facebooku. Printscreen

-Ako se upitate šta znači i kolika je moć uvrijedljivog komentara, sjetite se Kike. Sa samo 21 godinu okončala je ovozemaljski život zbog neiživljenih osoba, kako popularno kažemo – NOLAJFERA, koji sjede za tastaturom i kradu Bogu dane, vrijeđajući druge osobe na najstrašnije načine, započeo je.


-Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti sretniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, pretjerujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svjesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osjećanja vrijeđati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj mjeri naučio da poštuje uspješne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad! Kika, počivala u miru, mi kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti!, završio je Kojo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.