TRAUMA IZ PROŠLOSTI

Bivša Hefnerova djevojka: Nisam očekivala seks na prvom sastanku

Priznala kako se u to vrijeme istinski divila Hefneru, no užasnula ju je činjenica što su sve druge žene znale da su oni spavali zajedno

Hju Hefner i Holi Medison. Agencije

L. S. R.

23.12.2021

Holi Medison (Holly Madison, 41) u podcastu "Power: Hugh Hefner" prisjetila se prvoga seksa s Hju Hefnerom (Hugh). Iskustvo je opisala kao traumatično, prenio je portal "Page Six".

Plavuša, koja je s pokojnim osnivačem kultnog časopisa "Playboy" izlazila od 2001. do 2008., prisjetila se kako se s grupom žena vratila iz noćnog kluba u Hefnerovu vilu, gdje su stvari, kaže, vrlo brzo eskalirale.

- Bila sam potpuno izgubljena. On je doslovce bio gurnut na mene. I nakon što se to dogodilo, osjećala sam se užasnuto i posramljeno, sve to imalo je puno više emocionalnog utjecaja na mene nego što sam mislila - rekla je Holi.

Tvrdi da nije očekivala da će imati seksualni odnos odmah prve večeri.

- Mislila sam da će nam to biti nešto kao prvi sastanak... - dodala je.

Priznala kako se u to vrijeme istinski divila Hefneru, no užasnula ju je činjenica što su sve druge žene znale da su oni spavali zajedno.


Holi Medison. Agencije

- Mislila sam da je Hju stvarno pametan, bio mi je uzor i sviđao mi se, čak mi ni pomisao na seks s njim nije bila odbojna, iako znam da su mnogi ljudi na to gledali s gađenjem. Ali to što su svi znali da smo bili intimni - to je definitivno bilo izvan moje zone komfora. Odjednom sam osvijestila da će sad svi znati za mene i to me užasavalo -rekla je Holi.

Dodala je kako je te večeri razmišljala o odlasku iz vile, no ipak je ostala, a objasnila je i zašto.

- Sljedećega jutra Hefner me pustio da se uselim kod njega, što je na neki način zahtijevalo poštovanje, a to sam htjela - da me drugi poštuju. Osjećala sam se da bi me to seksualno iskustvo s njim zauvijek progonilo da sam napravila drugačije i otišla - rekla je.

Holi se u "Playboy Mansion" uselila u avgustu 2001. U tom razdoblju bila je u velikim dugovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.