PLEJBOJ ZEČICE

Jeziva ispovijest bliznakinja: Hefner nije koristio zaštitu, poslije odnosa smo se brisale toplom krpom

"Plejboj bliznakinje“ Karisa i Kristina bile su posljednje dvije djevojke Hjua Hefnera

Bliznakinje i bivše zečice Plejboja: Bile dio rialiti programa. Agencije

A. Č.

31.3.2022

Bliznakinje i bivše zečice Plejboja koje su bile dio rijaliti šoua "Girs Next Door", Karisa i Kristina Šenon (Kristina i Karissa Shannon), progovorile su o seksualnim odnosima sa Hefnerom, navodeći da im je oboma dijagnostificirana klamidija i PTSP kao posljedica 18-mesečne veze sa osnivačem Plejboja.

"Plejboj bliznakinje“ Karisa i Kristina bile su posljednje dvije djevojke Hjua Hefnera. Trinaest godina nakon završetka njihove 18-mesečne veze, sestre su priznale da to nije bio bajan period njihovog života.

- To je bio naš posao - rekla je Karisa u epizodi dokumentarca „Tajne Plejboja“.


Sestre su detaljno opisale loše strane njihove afere sa Hefnerom. Agencije

Tokom ovonedjeljne epizode, sestre su detaljno opisale loše strane njihove afere sa Hefnerom, uključujući otuđenje i zlostavljanje koje su osjećale od svog mnogo starijeg dečka, kao i emocionalnu bol kroz koju su morale da prođu - prenosi People.

Blizankinje Šenon imale su 18 godina kada su upoznale Hefnera, tada 83-godišnjaka. Odgajala ih je baka na Floridi, radile su u restoranu u stilu Hutersa kada su ih vrbovali za probno slikanje za Plejboj.

Njihove fotografije odmah su privukle pažnju Hefnera i njegove tadašnje djevojke Holi Medison, koja je nadgledala i upravljala svime u vezi sa Plejbojem.

Iako sestre nisu pobijedile na takmičenju, u julu i avgustu 2009. proglašene su Plejmejt djevojkama i dobile su pismo od Hefnera u kojem ih poziva da se usele u Plejboj vilu i žive sa njim.


Bliznakinje na proslavi 19. rođendana. Arhiv

Djevojke tvrde da tada nisu shvatile da taj poziv krije toliko toga.

- Ne mislite da 80-godišnji muškarac spava sa svim ovim ženama - rekla je Karisa.

Nekoliko mjeseci nakon preseljenja u Los Anđeles, bliznakinje su proslavile 19. rođendan.

- Bile smo pijane svake noći, svake noći, i sve da bismo pokušale da se nosimo s njim.

Na kraju ih je sustigao stil života u vili.

- U jednom trenutku se pojavila polno prenosiva bolest - tvrdi Kristina.

- Uhvatile smo klamidiju. Sjećam se da sam otišla u kancelariju Meri O'Konor i rekla je da se to dešava kada ste seksualno aktivni.

- Problem je što Hef ne voli da koristi zaštitu. Od batlera bismo naručile veliku činiju i u nju sipale toplu vodu, a u nju bismo stavljali krpe. Njima smo se brisale posle odnosa - rekla je Kristina.

„The Girls Next Door” je svoju posljednju epizodu emitovao 8. avgusta 2010. Šest mjeseci kasnije, bliznakinje su rekle Hefneru da žele da napuste vilu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.