PROMIJENJENA PRAVILA

Na naslovnici "Playboya" prvi put gay muškarac

Mišljenja su podijeljena i vjerni čitaoci časopisa glasno su iskazali svoje negodovanje

Playboyev sam zečić - napisao je Bretman uz fotografije naslovnice "Playboya". Agencije

L. K. P.

5.10.2021


Američki erotski časopis "Playboy" objavio je kako će izgledati njihova najnovija digitalna naslovnica, a krasi je influenser Bretman Rok (Rock, 23), prvi gay muškarac koji je dobio tu čast.

Jedini muškarac koji je samostalno zauzeo "Playboyevu" naslovnicu bio je osnivač časopisa Hju Hefner (Hugh) i to tek 2017. godine kao vrsta počasti nakon smrti. Svi muškarci koji su se prije pojavljivali na "Playboyevoj" naslovnici, kao što su Donald Tramp (Trump) bili su u društvu zečica.


Influenser Bretman Rok. Agencije

Rok se također razlikuje od drugih muškaraca na "Playboyevoj" naslovnici time što je sam odjeven kao jedna od zečica. Na sebi ima korzet, najlonke i cipele na visokoj peti, a sve je zaključeno tipičnim detaljima, crnom leptir mašnom, bijelim manšetama te"zečjim" ušima i repom.


- Playboyev sam zečić - napisao je Bretman uz fotografije naslovnice "Playboya", a iste fotografije podijelilo je i službeni Twitter profil časopisa.


Bretmanovi fanovi oduševljeni su time kako izgleda.



Naslovnica "Playboya". Twitter

- Promijenio si pravila i otvorio put za mnoge druge. Hvala ti - napisala je jedna osoba.

Ipak, mišljenja su podijeljena i s druge strane vjerni čitaoci časopisa glasno su iskazali svoje negodovanje.

- Hvala Bogu što je Hju preminuo prije nego što ste ovo napravili njegovoj ostavštini - jedan je od komentara na Twitteru.

Časopis "Playboy" nije odgovorio na ove komentare kao ni Rok. Inače se 23-godišnjak proslavio kao influenser sa svojim poučnim videima o šminkanju. "Time Magazine" ga je proglasio jednim od 30 najutjecajnijih tinejđera 2017., a 2019. godine bio je na naslovnici "Gay Times" časopisa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.