OTKRIVENI DETALJI

Tajni susret princeze Šarlin od Monaka s djecom

Albert i blizanci važan su dio njenog oporavka te zajedno učestvuju u porodičnoj terapiji

Šarlin od Monaka. Agencije

L. K. P.

6.1.2022

Šarlin (Charlene) od Monaka od sredine je novembra hospitalizirana i to, nagađa se, u privatnoj bolnici u Švicarskoj, a tokom blagdana, u najvećoj je tajnosti organiziran i njen susret sa sedmogodišnjim blizancima.

Dan prije Badnjaka, VIP vozilo u švicarske je Alpe odveo monegaškog princa Alberta, koji je u automobilu sjedio sa sedmogodišnjim blizancima, princom Žakom (Jacque) i princezom Gabrijelom (Gabriella), a samo nekoliko minuta nakon podneva, osmijeh malim nasljednicima nije silazio s lica. U tom im se trenutku pridružila njihova majka, 43-godišnja princeza Šarlin, koja ih je nakon pet sedmica napokon zagrlila.


Princeza Šarlin i princ Albert sa djecom. Agencije

To je bio ujedno i prvi susret s njima otkako se u novembru nakon višemjesečnog izbivanja vratila iz Južne Afrike u Monako, a potom je hitno, zbog lošeg zdravstvenog stanja hospitalizirana.

Budući da nije bilo riječ samo o bolesti u fizičkom smislu, već i teškoj iscrpljenosti, isprva, dok terapija nije počela djelovati, Šarlin nije smjela primati posjete. Fokus cijelog liječenja stavljen je na to da povrati svoju snagu, a nakon što je njeno stanje krenulo nabolje, dobila je priliku vidjeti svoju djecu i supruga.

Blizanci su mami na dar dali crteže koje su sami napravili, a potom su zajedno ručali, igrali se, pjevali. Nakon četiri sata druženja, Šarlin se morala teška srca oprostiti od djece. Novi susret održan je već 2. januara i to ponovo u tajnosti.

Kako je otkriveno, Albert i blizanci važan su dio njenog oporavka te zajedno učestvuju u porodičnoj terapiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.