VRELI JANUAR

Silvi Majs: Žena koja dobija sve bitke

Izliječila se od karcinoma, suprug je prevario s najboljom prijateljicom, sin napustio njen dom

Silvi Majs. Instagram

Piše: L. S. R.

8.1.2022

Holandski model i poslovna žena Silvi Majs (Sylvie Meis, 43) pratioce na Instagramu redovno časti seksepilnim fotografijama. Ona zimski odmor provodi na temperaturama iznad 30 stepeni, na čemu joj zavide mnogi pratioci.

Silvi danas uživa u lagodnom životu, a ne tako davno prošla je kroz agoniju. Prije desetak godina dijagnosticiran joj je rak dojke, ali se uspjela izliječiti. Silvi svoju popularnost koristi i da ženama skrene pažnju na važnost redovnih pregleda dojki, jer im to može spasiti život.


Silvi Majs. Instagram

Nekoliko godina nakon toga, tadašnji suprug, poznati nogometaš Rafael van der Vart (Vaart) prevario ju je s njenom najboljom prijateljicom Sabijom Bularoz (Sabia Boulahrouz).

Nedavno je njen sin Damian iz braka s Rafaelpm van der Vartom odlučio da želi živjeti s ocem i njegovom novom porodicom. Silvi nije krila da ju je ta odluka veoma pogodila, dugo je plakala, ali naposlijetku je prihvatila sinov izbor.

Silvi je od prošle godine u novom braku s Niklasom Kastelom (Niclas Castello), i čini se da joj sada na svim poljima sjajno ide.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.