POKAZALA KĆERKE

Holivudska glumica zapalila internet rijetkom fotografijom

Inače, otkako je posvojila obje djevojčice, Teron njihove živote drži u privatnosti

Šarliz Teron. Agencije

Z. K.

29.1.2022

Holivudska glumica Šarliz Teron (Charlize Theron) sve je iznenadila objavom fotografija kćerki na društvenim mrežama. Naime, ova poznata glumica rijetko na internetu postavlja fotografije iz privatnog života, stoga je njena posljednja objava izazvala oduševljenje kod fanova.

Kako bi obilježila rođendan svoje majke Gerde, glumica je objavila niz njenih fotografija na Instagramu. Ipak, obožavateljima se najviše svidjela ona na kojoj se baka Gerda nalazi s unukama, 10-godišnjom Jackson i sedmogodišnjom August.

- Danas je mojoj mami rođendan. Željela sam podijeliti ove fotografije sa svima vama, jer svako ko ju poznaje zna kako je nevjerovatno stajati blizu sunčevih zraka koje ona isijava. Ona doista i je život - smije se glasnije od bilo koga. Ona je sjajna tenisačica/golferica/planinarka i nadarena govornica. Ona je direktna, iskrena, duhovita i reći će vam kako se osjeća u bilo koje doba dana! - napisala je Charlize ispod objave.

Inače, otkako je posvojila obje djevojčice, Teron njihove živote drži u privatnosti, posebno kada je riječ o starijoj kćeri Jackson, za koju je 2019. objavila da je transrodna.

- Priča moje kćeri je njena priča i, ako je jednog dana odluči ispričati, to će učiniti sama. Za mene je bilo važno dati svijetu do znanja da koristi prave zamjenice kada govori o njoj - rekla je u intervjuu za Between the Lines u decembru 2019.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.