SKANDALOZNO, ALI POPULARNO

Počela serija "Pam & Tommy", publika podijeljenog mišljenja, Pamela Anderson proživljava traumu

Dokumentarna serija obuhvaća sve aspekte njihovog turbulentnog odnosa, od prvog susreta preko burnog braka i razvoda, a sadrži i niz skandaloznih scena seksa

Sebastian Stan i Lili Džejms kao Tomi Li i Pem. Agencije

L. K. P.

4.2.2022

Prve tri epizode serije o zloglasnoj snimci seksa Pamele Anderson (54) i Tomija Lija (Tommy Lee, 58), "Pam and Tommy", premijerno su prikazane na streaming platformama Hulu i Disney+.

Dokumentarna serija obuhvaća sve aspekte njihovog turbulentnog odnosa, od prvog susreta preko burnog braka i razvoda, a sadrži i niz skandaloznih scena seksa.

Slavni par, koji se devedesetih našao u središtu medijske pažnje nakon što je procurila njihova snimka seksa, utjelovili su Lili Džejms (Lily James, 32) i Sebastian Stan (39).

Još u prvim isječcima prije izlaska serije mogla se vidjeti izvanredna transformacija glavne glumice u zvijezdu "Baywatcha". Između ostalog, na sebi ima i vrlo realistične protetske grudi koje repliciraju slavni Pamelin dekolte.

Dok je prva epizoda fokusirana na pljačkaša koji nakon provale u dom Anderson i Lija te otkriva njihov kućni uradak, druga epizoda donosi nekoliko vrlo kontroverznih scena. Oboje glumaca prikazani su potpuno goli, bez cenzure.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.