TRAGEDIJA

Ubio se menadžer holivudskih zvijezda

Kris Hjuven godinama se borio s depresijom

Kris Hjuven. Agencije

L. S. R.

8.2.2022

Kris Hjuven (Chris Huvane), publicist i menadžer te bivši urednik časopisa GQ, preminuo je u nedjelju navečer u 47. godini.

Dugo godina borio s depresijom, a uzrok smrti je samoubistbo, prenosi "Deadline". U agenciji "Management 360" zastupao je brojne holivudske zvijezde poput Margot Robi (Robbie), Džulijane Mur (Julianne Moore) i drugih.

- Jutros smo neopisivo uništeni, Kris je jednostavno bio najbolji od najboljih. Briljantan menadžer, savršen kolega i prijatelj, kamen temeljac naše tvrtke i naše kulture, voljen od svake osobe koja ga je ikada upoznala. To je nesaglediv gubitak i naša srca su s njegovom obitelji i prijateljima. Svi smo bolji ljudi jer smo poznavali Krisa i obvezujemo se da ćemo svakodnevno poštovati njegovu ostavštinu -  poručili su Hjuvenovi partneri u priopćenju.


Kris Hjuven. Agencije

- U Holivudu nije bilo omiljenije osobe. Svaki sat se borio sa svojom depresijom. Učinio sam sve što sam mogao smisliti da mu pokušam podići raspoloženje. Voljet ću te zauvijek, Kris. napisao je u objavi na Twitteru zak Braf (Zach Braff), zvijezda humoristične serije "Stažisti".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.