ŽARI I PALI

Slavna glumica u 56. godini pokazala gotovo sve

Bruk Šilds sa samo 15 godina prvi se put skinula na filmu i snimala scene seksa.

Bruk Šilds. Agencije

L. S. R.

11.2.2022

Američka glumica Bruk Šilds (Brooke Shields), koja se proslavila  u kultnom filmu "Plava laguna", snimljenom davne 1980. godine, a koji je u ono vrijeme izazvao velike kontroverze zbog razgolićenosti glavnih glumaca, koji su tada bili tek tinejdžeri, i dalje pali i žari.

Sa samo 15 godina prvi se put skinula na filmu i snimala scene seksa.

Ni danas 56-godišnja Bruk nema ništa protiv skidanja i pokazivanja golog tijela, barem ako je suditi prema posljednjim objavama na njenom Instagram profilu. 

Naime, glumica je objavila video u kojem nosi crni grudnjak koji joj je naglasio dekolte, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira odjevena samo u traperice, a sve u svrhu promoviranja jednog modnog brenda za koji je snimila kampanju.


U komentarima su joj brojni obožavatelji uputili poruke u kojima se dive njenoj ljepoti, a ona je otkrila i tajnu svog izgleda.

- Puno sam radila sa svojim trenerom Ngoom Okaforom. Odradili smo treninge u 5 ujutro, ali nisam pila pa sam se ujutro lakše probudila. I ego mi je pomogao! Pomislila sam: "Ako snimiš ove slike i nećeš biti zadovoljna onim što vidiš, bit ćeš teška prema sebi" - otkrila je Bruk putem diuštvenih mreža.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.