NAKON 6 GODINA BRAKA

Razvodi se Goga Sekulić

Pjevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom

Goga Sekulić. Instagram

L. K. P.

21.2.2022

Pjevačica Goga Sekulić nedavno je podnijela zahtjev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina, prenose srbijanski mediji.

- Nakon vjenčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gdje on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pjevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gdje je boravila i po mjesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije volio da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želio da bude dio estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspievala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izbor za srbijanske medije i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, prije dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

Pjevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a odlučila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima. Najavila je brojne novinete koje sprema sa novim stručnim timom ljudi. Takođe, kada je Goga na svom profilu objavljivala slike sa rođendana njihovog sina, Uroša tu nigdje nije bilo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.