SRBIJANSKI PJEVAČ

Nikola Rokvić morao prekinuti nastup u Mostaru zbog opće tučnjave, letjele i flaše

Jako mi žao što sam morao sinoć prekinuti dugo očekivani nastup u Mostaru, napisao je Rokvić na svom Instagramu

Nikola Rokvić. Twitter

E. Ć.

7.3.2022

Pjevač Nikola Rokvić je doživio dramu na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom morao da napusti scenu i prekine nastup.

Kako je jedan od svjedoka događaja za Blic rekao, atmosfera je bila savršena, sve do trenutka kada su se dvije grupe momaka potukli i započeli haos. Rekao je da su letjele flaše, te da osiguranje nije uspjelo smiriti situaciju.

Nakon incidenta se putem svog Instagram profila oglasio Rokvić.

- Jako mi žao što sam morao sinoć prekinuti dugo očekivani nastup u Mostaru. Nažalost zbog opće sigurnosti morao sam prekinuti pjevanje. Nadam se skorom druženju sa mojom dragom publikom - napisao je pjevač na Instagram storyju.


Story Rokvića. Screenshot

Pjevač se oglasio i kasnije gdje je poručio kako je u Mostaru uvijek rado prihvaćen, te da incident tokom nastupa nije bio upućen njemu.

- Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvijek rado prihvaćen i lično nikada nisam osjetio prijeki pogled! Incident nije bio upućen lično meni, ali sam zbog opće sigurnosti morao da prekinem da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore! Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao! Nadam se boljem vremenu i razmjeni ljubavi koju smo uvijek djelili!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.