LJUBAVNI TROUGAO

Nakon prekida sa Ilonom Maskom: Grajms u vezi s vojnikinjom koja je bila osuđena na 35 godina zatvora

"Page Six" piše da je pjevačica nakon kraha veze s Maskom sreću pronašla u zloglasnoj zviždačici Čelsi Mening

Čelsi Mening. Agencije

L. S. R.

12.3.2022

Ljubavni život Ilona Maska (Elon Musk) i njegove sad već bivše partnerice, pjevačice Grajms (Grimes), u prvi je plan ponovno gurnula vijest da su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Exa Dark Sideræl.

Djevojčicu je surogat-majka rodila u decembru, a to se doznalo tek prije nekoliko dana. 

"Page Six" piše da je pjevačica nakon kraha veze s Maskom sreću pronašla u zloglasnoj zviždačici  Čelsi Mening (Chelsea Manning).

- Njihova veza postaje ozbiljna. Žive zajedno u Austinu - rekao je izvor američkom tabloidu.

Mening je ipak zadržala svoj stan u Bruklinu. Iako je tabloid kontaktirao obje, do objave članka nisu dobili potvrdu veze.


Ipak, mjesecima već traje njihova interakcija na Twitteru, a nekim porukama su dale naslutiti da su zaljubljene. Tako je u jednoj konverzaciji Grajms napisala da je ono što Mening kaže za nju zapovijed, a kad je objavila da će se pojaviti u "Vanity Fairu", zviždačica je to lajkala.

Iako je u članku rekla da je u fluidnoj vezi s Maskom te da im je surogat-majka u decembru rodila kćerku, u utorak potvrdila da su sad ponovno prekinuli.

Mening je bivša američka vojnikinja koja je prije deset godina dala hiljade dokumenata WikiLeaksu. Osuđena je na 35 godina zatvora, no Barak Obama (Barac) joj je 2017. skratio kaznu nakon nekoliko njenih pokušaja suicida.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.