IZA KULISA

Dokumentarac otkriva tajnu: Kako je Čarls zaprosio Dajanu

Nije čak ni kleknuo na jedno koljeno, samo ju je iznenada pitao bi li se udala za njega

Princ Čarls i princeza Dajana. Agencije

L. S. R.

14.3.2022

Princ Čarls (Charles) zaprosio je Dajanu (Dianu) na poprilično neromantičan način, otkriva novi dokumentarni film "Charles and Di: The Truth Behind Their Wedding".

U novom dokumentarnom filmu Channela 5 urednica magazina "Majesty" Ingrid Sevard (Seward) otkrila je neke dosad nepoznate detalje o Čarlsovoj prosidbi. Prema njenim tvrdnjama, princ je Dajanu zaprosio u dječjoj sobi dvorca Vindzor jer djeluje toplo i pruža osjećaj doma, prenosi "The Mirror".

Čarls je Dajanu pozvao da dođe u dvorac Vindzor, a kad je došla, rekao joj je da mu je jako nedostajala. Zatim ju je odveo u dječju sobu kako bi je zaprosio. Nije čak ni kleknuo na jedno koljeno, samo ju je iznenada pitao bi li se udala za njega, što je nju jako iznenadilo, a isprva je mislila da se šali pa se počela smijati.


Princ Čarls i princeza Dajana. Agencije

O samoj prosidbi Dajana je progovorila i sama, u knjizi Endrju Mortona (Andrew) "Diana: Njena priča njenim riječima".

- Bio je smrtno ozbiljan. Pitao me shvaćam li da ću jednog dana biti kraljica. Čula sam unutaršnji glas kako mi govori da nikad neću biti kraljica, ali da ću imati tešku ulogu. Nakon što je prihvatila njegovu prosidbu, Dajana mu je rekla da ga jako voli, na što joj je on odgovorio: "Što god ljubav značila."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.