SURVIVOR

Od slavlja do suza: Sarajka Sumejja Šejto tokom takmičenja izgubila očevu ogrlicu, plavi tim osvojio plemenski imunitet

Kad mi je ovdje teško ili kad mi neke stvari nisu okej uhvatim se za nju, istakla je

Sumejja Šejto. Nova.bh

L. K. P.

25.3.2022

Granice svoje izdržljivosti u "Survivoru" ispituje i studentica Pravnog fakulteta i trenerica karatea Sumejja Šejto iz Sarajeva.

U drugom izazovu za imunitet koji je, sudeći po komentarima i izrazima lica iscrpljenih kandidata, bio daleko najnaporniji dosad, veću snagu i uigraniju timsku igru pokazao je plavi tim koji se tako spasio od učestvovanja u nominacijama. Sumejja pripada plavom timu.

No uz veliko slavlje zbog pobjede, pale su i suze jer je Sumejja za vrijeme izazova izgubila predmet od velike sentimentalne vrijednosti.


Plavi tim pobijedio. Nova.bh

- Izgubila sam ogrlicu mog oca i to je jedina stvar koju sam uzela od kuće. Kad mi je ovdje teško ili kad mi neke stvari nisu okej uhvatim se za nju. Ili kada je ekipi 5 do 12 i fali nam taj posljednji poen znam se uhvatiti za nju. Kada sam stajala ovdje, ekipa je krenula po taj osmi poen i kako sam krenula da ću uhvatiti ogrlicu, nje nije bilo. Tako da je od slavlja došlo do suza jer mi djeluje nemoguće da ćemo je naći u ovom pijesku, ispričala je Sumejja kroz suze, a njene su riječi posebno dirnule Minu iz crvenog tima koja je briznula u plač.


Nakon napetog i dosad najnapornijeg izazova slijedi takmičenje za lični imunitet koji će pokazati koji će se član crvenog tima pridružiti Roku u duelu za ispadanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.