VAŽAN DAN

Bekamovi žene sina, stigle prve zvanice: Eva u raskošnoj haljini, a evo šta je obukla Viktorija

Od ovog vjenčanja se očekuje da će zasjeniti vjenčanje Bruklinovih roditelja

Mnogi iz svijeta slavnih su pozvani. Profimedia

A. K.

9.4.2022

Sin Dejvida (David) i Viktorie Bekam (Beckham), Bruklin (Brooklyn) Bekam (23) danas se ženi glumicom i nasljednicom američkog milijardera, Nikol Pelc (Nicol Peltz, 27) u porodičnoj vili vrijednoj 27 miliona funti na Floridi.

Od ovog vjenčanja se očekuje da će zasjeniti vjenčanje Bruklinovih roditelja, Dejvida i Viktorije Bekam. Slavno vjenčanje počinje za nekoliko sati, a poznati gosti su već stigli.

Mama Viktorija se pojavila u crnoj haljini sa bijelim i zlatnim detaljima, a njena najbolja drugarica slavna glumica Eva Longorija stigla je raskošnoj smeđoj maksi haljini. Bivši fudbaler, Dejvid bio u opuštenom izdanju.



Dejvid Bekam. Profimedia

Viktorija Bekam je uoči venčanja napisala iskrenu poruku svom sinu Bruklinu u kojoj im je poželjela sreću i ljubav.

Otac mlade i američki milijarder, biznismen Nelson Pelc je izgledao raspoloženo dok je na zabavu stigao električnim vozilom.


Viktorija Bekam. Profimedia

Ovaj 79-godišnji otac troje djece, čije carstvo je procijenjeno na 1,3 milijardi funti je nosio plavi sako i elegantne bijele pantalone.

Mladina mama, Klaudia Hefner Pelc je bivša američka manekenka za koju se priča da sama ima bogatstvo vrijedno oko 5 miliona dolara. Slavu je stekla 1985. kada je postala Nelsonova treća supruga sa kojim je dobila osmoro dece, od kojih je troje poznato javnosti.

Slavni kuhar Gordon Remzi (55) je bio među prvim slavnim osobama koje su stigle na zabavu prije venčanja. Izašao je iz auta odjeven odijelo i bijelu košulju.

Gordon Remzi. Profimedia

Holivudska zvijezda Eva Longoria (47) je stigla u haljini maksi dužine. Eva je na zabavu išla sa prijateljicom i sportskom ikonom Serenom Vilijams (40), koja je nosila srebrnu kratku haljinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.