VJEČNI ŠARMER

Al Paćino uhvaćen s bivšom Mika Džegera, ona je 53 godine mlađa, ali ljubav ne pita za godine

Nakon večere zajedno su ušli u automobil

Al Paćino. Agencije

L. K. P.

11.4.2022

Holivudska legenda Al Paćino (Pacino, 81) viđen je kako izlazi iz restorana Felix nakon što je tokom vikenda uživao u otmjenoj večeri s Nur Alfalah (Noor Alfallah, 28) u Kaliforniji.

Nakon uživanja u italijanskoj kuhinji, zvijezda filma "Scarface" i televizijska producentica, koju su ranije povezivalo s Klintom Istvudom (Clint Eastwood) i Mikom Džegerom (Mick Jagger), zajedno su ušli u automobil .

Al Pacino viđen je u crnom outfitu, dok je njegova mlađahna pratnja za tu priliku odabrala crne helanke, čipkastu majicu, kožnu jaknu i čizme na visoku petu.


Al Paćino i Nur Alfalah. Profimedia

Ranije je Nur izjavila da su "ljudi komentirali" njenu prošlu vezu s Džegerom, no ona "ne žali ni za čim", već ima "puno lijepih uspomena" iz tog razdoblja.

-Naša razlika u godinama nije mi ništa predstavljala. Srce ne pita za godine, ono samo zna za ono što osjeća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna, rekla je jednom prilikom lijepa brineta i otkrila da je Mik Džeger bio u "odličnoj formi".



Što se tiče Paćina, on ima dugu listu bivših ljubavi, ali se nikada nije oženio. S argentinskom glumicom Lusilom Sola (Lucila) bio je u vezi cijelo desetljeće, čija je kćerka Kamila Morone (Camila Morrone) u vezi s Leonardom Dikaprijem (DiCaprio). Također je ljubio Dajan Kiton (Diane Keaton), Džil Klejburg (Jill Clayburgh), Penelope En Miler (Ann Miller), Ketlin Kvinlan (Kathleen Quinlan) i Lindal Hobs (Lyndall Hobbs). Otac troje djece također je odgojio i 21-godišnje blizance Oliviju (Olivia) i Antona s bivšom partnericom Beverli D'Anđelo (Beverly D'Angelo), s kojom je bio u vezi sedam godina, a prekinuli su 2003. godine. Također ima 32-godišnju kćerku sa svojom bivšom učiteljicom glume Džen Tarant (Jan Tarrant).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.