NIJE JOJ PRVI PUT

Majka Majli Sajrus podnijela zahtjev za razvod nakon 30 godina braka

Tiš je prošle sedmice predala dokumente za razvod u kojima piše da par ne živi zajedno duže od dvije godine

Majli Sajrus sa roditeljima. Agencije

L. K. P.

12.4.2022

Tiš Sajrus (Tish Cyrus), majka pjevačice Majli Sajrus (Miley) i njena menadžerica, nakon gotovo 30 godina braka podnijela je zahtjev za razvod od kantri muzičara Bilija Reja Sajrusa (Billy Ray), piše TMZ.

Tiš je prošle sedmice predala dokumente za razvod u kojima piše da par ne živi zajedno duže od dvije godine. Kao razlog razvoda navode se "nepomirljive razlike".


Zatražila je ravnomjernu raspodjelu bračne imovine, a s obzirom na to da najmlađa od njihovih petero djece Noa (Noah) ima 22 godine, na sudu neće biti bitke za starateljstvo.

O razvodu se počelo šuškati još tokom blagdana krajem prošle godine, kad su objavljivali porodične fotografije i snimke na kojima nije bilo Bilija.

U njihovom braku dugom 30 godina bilo je nesuglasica, što potvrđuje i podatak da je ovo treći put da par podnosi zahtjev za razvod. Bili Rej je 2010. godine prvi podnio zahtjev za razvod, a tri godine poslije to je učinila Tiš. No oboje su se predomislili. Tiš i Bili Rej vjenčali su se 1993. u svojoj dnevnoj sobi u Frenklinu, u Tenesiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.