DŽET PREMINUO U 16. GODINI

Emotivna objava Travolte na 30. rođendan pokojnog sina: Nedostaješ mi više nego što riječima mogu opisati

Sjetim te se svakog dana, poručio je Travolta

Džon Tavolta. Agencije

L. K. P.

14.4.2022

Najstariji sin Džona Travolte (John) i pokojne supruge Keli Preston (Kelly), Džet Travolta (Jett), danas bi, da je živ proslavio svoj 30. rođendan.

Prošlo je tužnih i dugih 14 godina otkako je 2009. tokom porodičnog odmora na Bahamima, nakon što je tuširajući se doživio epileptički napad, pao i udario glavom, preminuo tada 16-godišnji Džet Travolta. Tuga u porodici glumačkog para Travolte i Preston nije se mogla opisati riječima, no o svemu, zbog scijentologije kojoj su tada bili odani, nisu previše pričali.

Nakon što je prije gotovo dvije godine od karcinoma dojke preminula i Travoltina supruga i Džetova majka, Keli Preston, glumac se odmaknuo od te vjere pa sve više dijeli s javnošću detalje iz privatnog života.


Džon Travolta se prisjetio Džetovog rođendana njihovom zajedničkom fotografijom. Ispod fotografije je na Instagramu napisao:

"Moj najdraži Džeti, nedostaješ mi više nego što riječim mogu opisati. Sjetim te se svakog dana. Sretan ti rođendan. Volim te, tvoj tata."

Inače, Travolta i Preston u braku su dobili i kćerku Elu Blu (Ella Bleau), kojoj su danas 22 godine, a naknadno su dobili i sina Bendžamina (Benjamin), kojem je 11 godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.