IZA KULISA

Čime se bave supruge bh. zvijezda

Pjevači uglavnom pokušavaju privatni život čuvati u četiri zida

Dženana Bregović. Avaz

Piše: L. S. R.

14.4.2022

Koliko god muzičke zvijezde pokušavale svoj privatni život čuvati daleko od očiju javnosti, utoliko se više javnost zanima šta se dešava u njihova četiri zida. Radoznale posebno zanima čime se bave supruge pjevača.


Velika misterija

Zdravko i Aleksandra Čolić. Arhiva

Kad su ljepše polovine u pitanju, najveća misterija je supruga Zdravka Čolića. Na internetu postoje tek dvije-tri njene fotografije, a pjevač se nikad sa suprugom ne pojavljuje u javnosti.

S Čolom je u braku 21 godinu i imaju dvije kćerke, Unu i Laru. Aleksandra je profesorica geografije, no nikada nije radila ovaj posao i veoma je posvećena porodici.

Goran Bregović se, također, sa suprugom Dženanom izuzetno rijetko pojavljuje u javnosti. U braku su od 1993. godine. Ona s kćerkama Emom, Unom i Lulom živi u Parizu, a poznato je da se u mladosti u Sarajevu bavila manekenstvom.

Velika podrška Halidu Bešliću je njegova supruga Sejda, koju bh. zvijezda nikad nije krila od javnosti. Naprotiv, često se pojavljuju zajedno.

Sejda je domaćica i uvijek je bila posvećena suprugu, sinu Dini, a sada i unucima.


Skladan brak

Halid i Sejda Bešlić. Arhiva

Supruga Dine Merlina Amela Dervišhalidović je uspješna arhitektica, koja je, uz svoj posao, podigla njihovu djecu Naidu i Hamzu. Dino i Amela su od rane mladosti u skladnom braku.


Iz iste branše

Halid Muslimović skrasio se uz pjevačicu Adelisu Hodžić, kojoj je sada porodica na prvom mjestu - djeca i unuče. I supruga Branka Đurića Đure je iz iste branše kao i on - Tanja Ribič je glumica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.