POPUT MLADIĆA

Entoni Hopkins ne odustaje od plesa ni u 84. godini

Ovo nije prvi put da glumac zabavlja svoje pratioce na mrežama

Entoni Hopkins. Instagram

A. Z.

18.4.2022

Glumac Entoni Hopkins (Anthony) tokom svoje dugogodišnje karijere odigrao je uloge koje su mu donijele brojne prestižne nagrade. Kako je ušao u devetu deceniju života, on nije toliko prisutan na velikom platnu, ali je zato aktivan na društvenoj mreži Instagram.

Veliki zavodnik u mladosti, sada 84. godišnji glumac pokazuje da ga dobar duh i energija nisu napustili.

Naime, Hopkins je sa pratiocima na Instagramu podijelio snimak sa jedne zabave, gdje je plesao uz salsa muziku "kao da niko ne gleda".

Ovo nije prvi put da glumac zabavlja svoje pratioce na mrežama. Jendom je igrao u havajskoj košulji, a tokom pandemije 2020. godine Hopkins se pridružio plesnom izazovu "Toosie Slide" repera Drejka (Drake) i objavio video na kojem pleše uz pjesmu na TikTok-u.


Također, Selma Hajek (Hayek) objavila je prošle godine video na Instagramu gdje Entoni izvodi "pobjednički ples" nakon što je osvojio drugog Oskara za najboljeg glavnog glumca - tog puta za ulogu u ostvarenju Otac.

Podsjetimo, glumac je prije 47 godina odlučio da stane na put svom najvećem poroku - alkoholu. Prije dvije godine Hopkins je za svjetske medije rekao:

- Prije 45 godina doživio sam poziv za uzbunu. Išao sam ka katastrofi, napio sam se do smrti. Tada sam rekao sebi da želim da živim, i odjednom sam doživio olakšanje. Moj život je od tada postao nevjerovatan. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.