UDRUŽILI SNAGE

Viki Miljković i Saša Popović pokrenuli zajednički biznis: Evo čime se bave kad nisu pred kamerama

Pored prodaje stanova, pjevačicina kompanija će navodno biti zadužena i za uređenje enterijera nekih od njih, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa

Viki Miljković i Saša Popović. Avaz

L. K. P.

22.4.2022

Viki Miljković i Saša Popović osim što zajedno sarađuju u "Zvezdama Granda", odnedavno su pokrenuli i zajednički biznis sa nekretninama, prenose srbijanski mediji.

Naime, njih dvoje su se navodno udružili na poslu izgradnje luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi, koji je Popović nedavno započeo, a u to je uložio novac koji je zaradio nakon prodaje svojih dionica u "Grandu".


Viki Miljković i Saša Popović. Zvezde Granda

Kako prenosi "Kurir", kompanija čiji su vlasnici Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške prodaje objekte na Bežanijskoj kosi koje gradi Popović.

Pored prodaje stanova, pjevačicina kompanija će navodno biti zadužena i za uređenje enterijera nekih od njih, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa. Cijena kvadrata je od 2.200 do 2.600 eura.

Inače, luksuzni kompleks se navodno nalazi na samom ulazu u Bežanijsku kosu, nedaleko od Popovićeve vile, u kojoj živi sa suprugom Suzanom Jovanović. U sklopu naselja bit će izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati bazen i teretanu, koje će stanari moći da koriste.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.