SRBIJANSKA PJEVAČICA

Sanja Vučić otkrila ljubavni status: Ne mogu da protumačim flert na pravi način

Otkrila da li se konačno pojavio “gospodin pravi”

Sanja Vučić. Instagram

A. Z.

30.4.2022

Pjevačica Sanja Vučić rado je viđen gost u žirijskoj stolici muzičkog šoua “Nikad nije kasno” i ne krije sreću što ima priliku da bude podrška takmičarima koji ostvaruju svoje snove.

- Ovo mi je već treći ili četvrti put da sam u žiriju i svaki put imam tremu zato što su ipak to ljudi koji se već godinama bave muzikom i sada imaju priliku da to i pokažu, a ja sam sad u ulozi da njih ocjenjujem, mada nikada do sada se nije desilo da se meni neko od njih ne dopada i da moram da kažem nešto negativno - istakla je za "Grand Online".

I najvećim profesionalcima riječi podrške i hvale izuzetno znače.

 - Od kada sam počela da pišem i da budem autor nisam nailazila na osporavanja i negativne komentare, već su to bili komentari podrške koji su mi dali vjetar u leđa da nastavim to da radim -  rekla je, i dodala da je ljubav pokretač koji je inspiriše.


Sanja Vučić. Instagram

Iako je sarađivala sa mnogo kolega i nedavno bila specijalni gost na koncertu Marije Šerifović, za sada ima jednu neostvarenu želju kada je riječ o muzici.

- Voljela bih Saši Matiću da napišem pjesmu, dogovoriT ćemo se nešto - priznala je pjevačica.

Nema sumnje da u poslu ide sve po planu, međutim ono što mnoge intrigira je ljubavni život Sanje Vučić, te je za "Grand Online" otkrila da li se konačno pojavio “gospodin pravi”.

 - Ne, da sam ja bila svjesna toga. Uglavnom nekada flert možda ne mogu da protumačim na pravi način tako da za sada još uvijek soliram - priznala je Sanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.