PREMIJERA U KANU

Prisila Prisli oduševljena novim filmom o kralju rokenrola: Mislim da ćete malo bolje shvatiti Elvisovo putovanje

Kao što znate, ova priča nema sretan kraj, poručila je Prisila

Prisila Prisli. Agencije

L. K. P.

3.5.2022

Na filmskom festivalu u Kanu premijerno će biti prikazan film „Elvis“, biografska priča o slavnom pjevaču Elvisu Prisliju (Presley) i njegovom odnosu s menadžerom, Tomom Parkerom. Jedna od prvih osoba koja je pregledala film je Prislijeva bivša supruga, 76-godišnja Prisila Prisli (Priscilla). Ona je proteklog vikenda na Facebooku objavila kako je oduševljena filmom koji je režirao Baz Lurman ( Luhrmann).

Prisila je napisala kako je film pogledala zajedno sa Džerijem Šilingom (Jerry Shilling), starim prijateljem Elvisa.


Elvis i Prisila Prisli. Agencije

- Ovo je priča o odnosu Elvisa i Parkera. To je briljantno i kreativno ispričana istinita priča koju je jedino Baz, na svoj jedinstveni umjetnički način, mogao da snimi. Ostin Batler (Austin Butler), koji glumi Elvisa, jeste nevjerovatan. Bravo za njega… znao je koliko će to biti zahtjevno. Bio je vrlo nervozan zbog ove uloge. Mogu samo zamisliti - napisala je Prisila.

Osvrćući se na Elvisovog menadžera, pukovnika Toma Parkera, kojeg glumi Tom Henks (Hanks), napisala je:

- Kaka je to bio lik! Postoje dvije strane Parkera, Džeri i ja upoznali smo obje. Kao što znate, ova priča nema sretan kraj. Mislim da ćete malo bolje shvatiti Elvisovo putovanje, opisano od reditelja koji je uložio svoje srce i dušu u ovaj film - zaključila je Prisila Presli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.