TREĆE "DA" POP ZVIJEZDE

Zaručnik Britni Spirs poručio: Odredili smo datum za naš veliki dan, ali saznat ćete ga tek nakon vjenčanja

Nagađa se da bi se vjenčanje moglo uskoro održati s obzirom na to da je pop zvijezda nedavno fanovima otkrila kako već ima veo za svoju vjenčanicu

Britni Spirs i Sem Asgari. Instagram

L. K. P.

9.5.2022

Pop zvijezda Britni Spirs (Britney Spears) i njen zaručnik Sem Asgari (Sam Asghari) raduju se što će uskoro stati pred oltar. Fitness stručnjak i novopečeni glumac Asgari tako je na Instagramu objavio da on i njegova draga imaju datum vjenčanja.

- Naši životi su prava bajka. Sretan Majčin dan, moja buduća kraljice. Također, odredili smo datum za naš veliki dan! Ali saznat ćete tek dan nakon vjenčanja, poručio je Asgari na Instagramu.


Objava Sema na Instagramu. Printscreen

Međutim, nagađa se da bi se vjenčanje moglo uskoro održati s obzirom na to da je pop zvijezda nedavno fanovima otkrila kako već ima veo za svoju vjenčanicu, a u novembru prošle godine rekla je da će joj vjenčanicu dizajnirati dugogodišnja prijateljica Donatela Versaće (Donatella Versace).

Ovo će Britni biti treći put da izgovara sudbonosno "da" s obzirom na to da je već bila u braku s Džejsonom Aleksanderom (Jason Alexander) i Kevinom Federlajnom (Federline), s kojim je dobila sinove Šona Prestona (Sean, 17) i Džejdena Džejmsa (Jayden James, 15).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.