RIJALITI

Stankica Stojanović o "Gospodinu Savršenom" za "Avaz": Još nismo rekli da je kraj

Moram objasniti da između snimanja i prikazivanja je prošao period od godinu dana

Splićanin Toni Šćulac odabrao Banjalučanku. PR

Piše: A.H.

11.5.2022


Banjalučanka Stankica Stojanović pobijedila je u trećoj sezoni RTL šoua "Gospodin Savršeni" tako što je osvojila srce Splićanina Tonija Šćulca, a u finalu se našla s Karolinom Ljiljak, Hrvaticom koja je odrasla u Italiji.

Moram objasniti da između snimanja i prikazivanja je prošao period od godinu dana i u tih godinu dana smo u jednom trenutku odlučili staviti tačku i ne uljepšavati kad nas novinari pitaju da li smo zajedno jer u tom trenutku nismo bili, ali isto tako smo se i dalje borili jedno za drugo i nismo rekli da je kraj. Ono što sad u ovom trenutku mogu reći jeste da nam je jako lijepo - rekla nam je Stojanović.
Inače, Stankica je studirala novinarstvo, a na početku karijere radila je kao modna urednica, što je dovelo do današnjeg zanimanja . Ambiciozna je, obožava svoj posao, a uz uspješnu karijeru, porodica i ljubav najviše joj znače.

- Ljubav je za mene najveći pokretač, sreća, neizmjerno poštovanje i sve ono što budi najljepše u nama. Kad se zaljubim, odana sam, predana, sretna, kreativna i zadovoljna svime, rekla 36-godišnjakinja u rijalitiju "Gospodin Savršeni" o sobe i dodala kako se muškarci boje jakih žena i kada vide njenu snagu i da joj ne treba zaštita, odustanu.

A njen najveći adut za osvajanje Gospodina Savršenog bio je:

 „Dobar sam prijatelj i u jedno sam sigurna - sa mnom mu nikad neće biti dosadno.“

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.