OČEVA MEZIMICA

Propali snovi Donalda Trampa o budućnosti kćerke Ivanke

Iako je sada prva asocijacija uz Trampa politika i predsjednički angažman, nekoć je on bio tek biznismen s čestim pojavljivanjima u industriji zabave

Donald i Ivanka Tramp. Instagram

M. Z.

7.4.2024

Većina roditelja ima snove o budućnosti svoje djece, a iznimka nije ni Donald Tramp (Trump), koji je sve nade polagao u svoju lijepu kćerku Ivanku Tramp. Trampova mezimica sada se povukla iz politike i živi jet set sa suprugom Džaredom Kušnerom (Jared Kushner), no nekoć je Tramp sanjao drugačije snove o karijeri 42-godišnje kćerke.

Prije negoli je postao predsjednik, Tramp je imao reality TV show 2015. godine na NBC-u, a odlaskom iz emisije imao je na umu da će ga zamijeniti njegova omiljena nasljednica – kćerka Ivanka.

-Smatrao sam da bi Ivanka bila daleko najbolja osoba koju ste mogli zaposliti - za Variety prenosi Trampove riječi autor knjige ''Šegrt u zemlji čudesa'' Ramin Setudeh (Setoodeh).

Uz njegovu kćerku na čelu, 77-godišnjak je želio da sinovi Erik (Eric) i Don Tramp Jr. preuzmu mjesto savjetnika u upravnom odboru serije jer su se Trampova djeca redovno pojavljivala u emisiji radeći zajedno sa svojim slavnim ocem. Međutim, NBC-u se očito nije svidio prijedlog bivšeg predsjednika objasnivši da ne žele da emisija postane ''porodična stvar'' za Trampove.

Umjesto da nastave karijere u industriji zabave, Donaldova odrasla djeca odlučila su ga slijediti u kampanji, a na mjesto koje je Donald namijenio kćeri stigao je Arnold Švarceneger (Schwarzenegger), piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.