DNK ANALIZA

Mirjana Antonović: Stigla je sudska odluka, Miroslav Ilić je Devinov otac

Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni, napisala je Antonovikć na Facebooku

H. J. I.

26.5.2022

Devin i Mirjana Antonović. Arhiva

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, saopćila je da njen sudski spor koji je godinama imala sa "slavujem iz Mrčajevaca" konačno okončan, te da je sudija presudio u korist njenog sina Devina.

Naime, poslije duge i mukotrpne sudske borbe, Mirjana je na društvenim mrežama saopćila da je konačna sudska odluka da je Miroslav Devinov biološki otac.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podrsku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije - napisala je ona na Facebooku i dodala:


- Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala.

Podsjetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je pokušava da dokaže da je pjevač biološki otac njenog sina Devina. Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja sa pjevačem Mirjana je postala poznata našoj javnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.