OTVORILA SE

Tanja Savić nije zaljubljena: Niko mi nije potreban, ljubav bi me poremetila

Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima, rekla je pjevačica

Tanja Savić. Instagram

A. Z.

3.6.2022

Pjevačica Tanja Savić trenutno je fokusirana na odgajanje dva sina, tako da joj ljubavni život, makar u ovom trenutku, nije prioritet.

 - Nisam zaljubljena i nemam simpatiju. To je nekada davno bilo, dok sam još bila mlađda. Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima. Ko se jednom opeče na toplo, taj u hladno "puše". Tri puta mjerim i dva puta siječem, oprezna sam. Ima vremena za sve, pa i za ljubav. Sada su mi prioriteti djeca i neke druge stvari. Posao moj je također tu, ispunjena sam i sretna. Mislim da bi me ljubav samo poremetila u tom emotivnom smislu. Funkcioniram dobro za sada i niko mi nije potreban -  istakla je Savić za "Blic".


Za potrebe snimanja spota Tanja je nedavno obukla i vjenčanicu. Ipak, uspjela je da prevari dio fanova, pošto ih je navela na zaključak da se nalazi u Banja Luci, a sve nakon višemjesečnih špekulacija da je u vezi sa tamošnjim gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

Sve je to bilo po principu – tresla se gora, rodio se miš. Zapravo je snimala u Beogradu.

 - Svi me zezaju za Draška. Željela sam da se našalim i da tagujem Banja Luku, jer mi je to bilo smiješno i simpatično. Ta ideja mi se dopala, ne volim da mi je dosadno u životu, i volim da se dešava nešto oko mene - zaključila je Savić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.