OTVORILA SE

Tanja Savić nije zaljubljena: Niko mi nije potreban, ljubav bi me poremetila

Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima, rekla je pjevačica

A. Z.

Tanja Savić

Foto: Instagram


Pjevačica Tanja Savić trenutno je fokusirana na odgajanje dva sina, tako da joj ljubavni život, makar u ovom trenutku, nije prioritet.

 - Nisam zaljubljena i nemam simpatiju. To je nekada davno bilo, dok sam još bila mlađda. Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima. Ko se jednom opeče na toplo, taj u hladno "puše". Tri puta mjerim i dva puta siječem, oprezna sam. Ima vremena za sve, pa i za ljubav. Sada su mi prioriteti djeca i neke druge stvari. Posao moj je također tu, ispunjena sam i sretna. Mislim da bi me ljubav samo poremetila u tom emotivnom smislu. Funkcioniram dobro za sada i niko mi nije potreban -  istakla je Savić za "Blic".

Za potrebe snimanja spota Tanja je nedavno obukla i vjenčanicu. Ipak, uspjela je da prevari dio fanova, pošto ih je navela na zaključak da se nalazi u Banja Luci, a sve nakon višemjesečnih špekulacija da je u vezi sa tamošnjim gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

Sve je to bilo po principu – tresla se gora, rodio se miš. Zapravo je snimala u Beogradu.

 - Svi me zezaju za Draška. Željela sam da se našalim i da tagujem Banja Luku, jer mi je to bilo smiješno i simpatično. Ta ideja mi se dopala, ne volim da mi je dosadno u životu, i volim da se dešava nešto oko mene - zaključila je Savić.

Više o temi Pjevačica

OBJAVILA NA INSTAGRAMU
Dada Mešaljić poručila: Nisam ja za svakoga
NA VRH

Podijeli članak na