SRBIJANSKA PJEVAČICA

Razvela se Tijana Bogićević: Pukao brak na daljinu

Pjevačica, koja inače važi za osobu koja ne govori o privatnim stvarima u medijima, vijest da se razvela saopćila je prilikom gostovanja u emisiji

Tijana Bogićević. Instagram

A. Z.

14.6.2022

Srbijanska pop pjevačica Tijana Bogićević danas će objaviti novi album “Blizu”, ali je kao grom iz vedra neba odjeknula informacija da se razvela od Marka Robertsona nakon sedam godina braka.

Pjevačica, koja inače važi za osobu koja ne govori o privatnim stvarima u medijima, vijest da se razvela saopćila je prilikom gostovanja u emisiji “Realna priča” na TV Kurir, pišu mediji u Srbiji.


Nije poznato kada se Tijana razvela, ali se špekulira da to nije učinila nedavno, imajući u vidu da je o ovom životnom porazu, kako piše Hello, govorila sa svojevrsnom lakoćom. Robertson i Bogićević upoznali su se 2006. godine, kada je u ulozi gosta bio važna karika na albumu našeg Vlada Georgieva, kome je Tijana pjevala prateće vokale.

Nakon učešća na Eurosongu 2017. karijera Bogićević je procvjetala, tako da je sve češće iz Bostona, u kom je živjela sa suprugom, dolazila u Srbiju. Brak na daljinu godinama je uspješno funkcionirao, ali očito da je sada “pukao”.

Tijana je prije nekoliko dana najavila da će album “Blizu” zaokružiti period smijeha, suza, druženja, ali i ozbiljnog rada i truda koji je uložen u svaku od sedam novih pjesama. Sada je jasno zbog čega je pomenula i suze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.