NIKO NIJE OČEKIVAO

Sloboda Mićalović u kupaćem: Pratioci začuđeni

Od momenta kada se prvi put pojavila pred kamerama, Sloboda Mićalović bila je vrlo oprezna u odijevanju

Sloboda Mićalović. Arhiva

A. Z.

14.6.2022

Od momenta kada se prvi put pojavila pred kamerama, Sloboda Mićalović bila je vrlo oprezna u odijevanju. Bez obzira na godine, nastojala je da odjevne kombinacije budu smjerne, zatvorene i ne daju povoda za pogrdne gradske priče i pompezne medijske naslove.

Češće nego neke druge glumice javnost je suprugu Vojina Ćetkovića mogla vidjeti u zatvorenim haljinama i košuljama, ne mnogo pripijenim pantalonama, suknjama do koljena, uglavnom širokim i nikada, čak i tokom tropskih dana, obnaženu.

Ne zna se koji je razlog za to, ali sada je rođena Leskovčanka dozvolila da publika vidi i njeno drugo izdanje.

Na svom Instagram profilu dramska umjetnica prvi put je, naime, objavila fotografije u kupaćem kostimu i zbog jednog detalja sve ostavila u čudu.

Za donji dio kostima odabrala je šorts, a njeni pratioci ostali su da se pitaju kako Sloboda čak ni u tim momentima, kada na rijeci uživa sa prijateljima, nije mogla da se opusti i odjevne obične kupaće gaće.

Interesantno je da je toga dana ona uživala u surfovanju, pa je to možda razlog njenog opreza. Ipak, od alkoholnog osvježenja nije odustala. Vrelinu je gasila pivom, što su mnogi pozitivno komentarisali i dodali da je kupaći Slobode Mićalović definitivno za diskretnije dame od stila.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.