TRENDOVI SU PROLAZNI

Pjevačica iskeširala novac za zube : Rijetko se smijala na fotografijama, priznala da se pokajala

S godinama sam shvatila da što je prirodnije to je ljepše, poručila je Nikolija

N. Aj.

21.6.2022

Nikolija Jovanović. Instagram

Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac i supruga Relje Popovića, odavno je "sredila" zube, koji su bili blistavo bijele boje, ali se pjevačica pokajala i poželjela nešto prirodnije.

Našla je novo rešenje, doduše poprilično skupo.

Naime, Nikolija je prije nekoliko godina stavila implante na fasete u bijeloj boji i njen osmijeh svima se dopao, pa su po uzoru na Nikoliju mnoge poznate ličnosti radile svoje zube.

Međutim, najnovija Nikolijina fotografija svima je privukla pažnju te je jasno da je ponovo nešto uradila sa zubima. A kako smo saznali ona je stavila sve popularnije "vinire" koji sada i dosta koštaju.

Nikolija se oglasila ovim povodom i otkrila šta je zapravo uradila.

- Jesam, prije nekoliko godina sam stavila biserno bijele zube, i onda sam se pokajala i zamjenila ih za vinire koji su najsličniji mojim zubima i boji donjih koji su prirodni i ne planiram da ih radim dokle god je moguće. S godinama sam shvatila da što je prirodnije to je ljepše! I, nažalost, naučila sam se ispravljajući "krive Drine" i nakon pretjerivanja u ranoj mladosti - navela je Nikolija za Informer.

Dala je savjet mladim djevojkama.

- Ovo je sada više savjet mladim djevojkama da ne zloupotrebljavaju estetske zahvate i ne prate trendove jer su trendovi prolazni - dodala je popularna pjevačica.

S obzirom na to da je Nikolija stavljala vinire samo na gornju vilicu cijena za osam zuba je 1.760 eura, ali varira do stomatologa do stomatologa pa može koštati i do 2.000 eura,

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.