BEZ DLAKE NA JEZIKU

Čuveni glumac opleo i po Herd: Ona je klasična sponzoruša

Rurk smatra da je skandal sa njenim bivšim suprugom Džonijem Depom , koji je doveo do suđenja i nevjerovatne medijske popularnosti, bio plod želje Herd da od Depa izvuče novac

Miki Rurk. Arhiva

A. Z.

14.7.2022

Ne treba se kačiti sa glumcem Mikijem Rurkom (Mickey Rourke)  ovih dana. U jednom od novih intervjua direktno je napao Toma Kruza (Cruise) da je potpuno nebitan lik, uprkos činjenici da je sa nastavkom filma “Top Gun: Maverick” oborio sve rekorde gledanosti i one po pitanju zarade na bioskopskim blagajnama.

A sada je sa Kruza prešao na koleginicu Amber Herd (Heard). Rurk smatra da je skandal sa njenim bivšim suprugom Džonijem Depom (Johnny Depp), koji je doveo do suđenja i nevjerovatne medijske popularnosti, bio plod želje Herd da od Depa izvuče novac.


Amber Herd. Arhiva

- Poznajem Džonija mnogo godina, ali ga zapravo ne poznajem toliko intimno. Sve što sam mogao da kažem je da sam jednom bio u situaciji da sam okrivljen za nešto što nisam uradio. To me je koštalo filmskih poslova nekoliko godina i donijelo mi je lošu reputaciju. Herd je klasična sponzoruša - kazao je Rurk.

Rurk je vjerovatno mislio na tvrdnje svoje bivše supruge Kare Otis, koja je ranije saopštila da je bio nasilan u braku i da je prijetio da će se ubiti ako se ona ne uda za njega.

Bili su u braku od 1991. do 1999. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.