NIJE OČEKIVALA

Bred novim potezom oduševio Anđelinu

Glumica je u Rim stigla zbog snimanja filma "Without Blood" i navodno je zbog rasporeda i obaveza bila pod velikim stresom

Bred Pit i Anđelina Džoli. Arhiva

A. Z.

17.7.2022

Glumac Bred Pit (Brad Pitt) i Anđelina Džoli (Angelina Jolie) bili su jedan od omiljenih poznatih parova na svijetu sve dok se nisu razišli, i to u ne baš dobrim odnosima.

Nekada najskladniji par godinama se prepucavao po sudovima oko starateljstva nad djecom i podjele imovine. Upravo iz tog razloga začuđuje činjenica što je Anđelina oduševljena, jer je u Rim, gdje ona boravi s djecom, stigao i Bred.

Glumica je u Rim stigla zbog snimanja filma "Without Blood" i navodno je zbog rasporeda i obaveza bila pod velikim stresom. Kako bi joj pomogao u čuvanju djece, Bred Pit je stigao ove sedmicw u Rim kako bi provodio vrijeme s 14-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom Džoli Pit.


Anđelina Džoli. Arhiva

Paparaci su ga uhvatili na aerodromu u Rimu. Bio je ležerno obučen, baš kao da je došao da uživa i provodi vrijeme sa djecom.

- Anđelina ima "gust" raspored snimanja, pa joj je bilo veliko olakšanje što je Bred mogao da dođe u Rim da bi vidio djecu i bio s Noksom i Vivijen za njihov rođendan. Puno joj znači što je doputovao -  otkrio je izvor za Hollywood Life, pa dodao:

- Ona se uvijek trudi da obezbijedi da njena djeca provedu dovoljno vremena sa svojim tatom, posebno u posebnim prilikama kao što su rođendani i praznici. Međutim, u ovoj situaciji je bila pod velikim stresom oko toga kako će sve organizirati , pa joj je činjenica da je Bred uskočio i doputovao predstavljala veliko olakšanje, njegov trud nije bio neprimijećen.

Naime, par od razvoda nije ostao u dobrim odnosima, a i međusobna komunikacija im se pogoršala. Ipak, Bredov gest oduševio je glumicu, pa su očito na trenutak zaboravili sve nesuglasice i loša vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.