AKCIONI TRILER

Bred Pit i ekipa "Brzine metka" na premijeri u Parizu: Film od 4. avgusta i u BiH

Još jedna zvijezda ovog ljetnog kino hita, Sandra Bulok nije bila prisutna

Bred Pit s kolegama iz filma. Promo

N. Aj.

19.7.2022

Proteklog vikenda ekipa filma “Brzina metka” (Bullet Train) posjetila je Pariz koji je prva stanica promotivne turneje akcionog trilera koji uskoro stiže kako u kina širom svijeta tako i u bosanskohercegovačka. 

Grad svjetlosti osim Bred Pita (Brad Pitt) posjetili su Džoi King (Joey), Eron Tejlor Džonson (Aaron Taylor- Johnson), Brajan Tajri Henri (Brian Tyree Henry) te reditelj Dejvid Letč (David Leitch) i producentica Keli Mekormik (Kelly McCormick). Kao popratna kulisa poslužio im je naravno nezaobilazni Ajfelov toranj. 


Održana premijera u Parizu. Promo

Još jedna zvijezda ovog ljetnog kino hita, Sandra Bulok (Bullock) nije bila prisutna no nije isključeno da će se pridružiti glumcima na nekoj od idućih stanica evropske turneje.


Scenario kojeg je napisao Zak Olkevic (Olkewicz) temeljen je na knjizi "Maria Beetle" Kotaroa Isake. Uloge izuzetno zanimljivih i osebujnih likova na velikom platnu oživjeli su Bred Pit, Džoi King, Eron Tajri-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji (Andrew Koji), Hirojuki Sanada (Hiroyuki), Majkl Šenon (Michael Shannon), Benito a Martinez Okasio (A Martínez Ocasio) i Sandra Bulok. Producenti su Kevi Mekormik, Dejvid Letč i Antoin Fukua (Antoine Fuqua), tvorac akcionih klasika „Pravednik“ i „Book of Elie“. Svi oni zaslužni su za pravu ljetnu kino poslasticu jer gledatelje ovog avgusta na velikim platnima očekuje nezaustavljiva i uzbudljiva vožnja kroz moderni Japan najbržim vozom na svijetu!


Bred Pit s kolegama iz filma. Promo

U filmu "Brzina metka" Bred Pit glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog uboicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije krenule po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vozu na svijetu. Kraj puta tek je početak nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan od strane Dejvida Letča, reditelja filma "Deadpool 2".


Plakat filma "Brzina metka". Promo

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za kino distribuciju za BiH, donosi najveći akcioni spektakl ovog ljeta od 4. avgusta na repoertoar svih kina, a svi zainteresirani mogu ulaznice uskoro naći i u pretprodaji na blagajnama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.