IZJAVA ZA AVAZ

Anila Gajević, direktorica Casting i talent agencije "Zona": Ponosna sam na sve naše glumce

Prvi put imamo u ozbiljnoj ulozi jednu djevojčicu novog talenta, 14-godišnju Elenu Matić koja će igrati u Amazonovoj seriji u Španiji, kazala je

Piše: N. Ajnadžić

15.8.2022

Gajević: SFF je najvažniji događaj u kalendaru agencije. N. Begić

Kao i prethodnih godina u okviru Sarajevo Film Festivala, Casting i talent agencija "Zona" organizirala je zabavu, koju ove godine podržava Fondacija za kinematografiju Sarajevo. 

Direktorica Casting i talent agencije "Zona" Anila Gajević rekla je za portal "Avaza" kako je ova zabava drugačija od prethodnih.

Drugačije je ovo što je ovo prvi veliki party nakon pandemije, što smo zaista radili jako puno prošle godine. Pandemija nas je bila zaustavila, što je prvi put domaćin našeg partyja fondacija za kinematografiju i što prvi put imamo u ozbiljnoj ulozi jednu djevojčicu novog talenta, 14-godišnju Elenu Matić koja će igrati u Amazonovoj seriji u Španiji - rekla je Gajević za portal "Avaza".

Ističe da je jako ponosna što je na čelu jedne tako uspješne agencije. Puna je riječi hvale za sve glumce agencije, te naglašava kako joj je pravo zadovoljstvo raditi s njima.

Upitana šta SFF predstavlja za Casting i talent agenciju "Zona", Gajević odgovara

- SFF je naš prirodni partner, glumci naši igraju u filmovima koji se prikazuju u festivalu, mi otkrivamo talente koji se prikazuju u filmovima i to je najvažniji događaj u kalendaru agencije "Zona".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.