MORA SE NAUČITI PAMETI

Karleuša konačno otkrila detalje razvoda: O Dušku Tošiću nije rekla ništa lijepo

Nemam ja više godine za gubljenje, nemam više toleranciju, izgubila sam se za ove 44 godine trpljenja, rekla je Karleuša

A. Č. / Story

Karleuša: Iznijela je detalje iz privatnog života

Foto: Instagram


Jelena Karleuša ekskluzivno za "Story" iznijela je detalje iz privatnog života, a osvrnula se i na svoj razvod od fudbalera Duška Tošića.

Na pitanje da li su ona i Duško Tošić predali papire za razvod, pjevačica je odgovorila – ne.

- Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mjesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome - rekla je ona za novi broj magazina Story.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je pretjerala kad je objavila saopštenje da se razvode, odgovorila je:

- Nisam pretjerala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Nemam više toleranciju. Izgubila sam se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama - kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

- Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umijem sa dvije djevojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam - rekla je Karleuša.

Više o temi Jelena Karleuša

POHVALILA SE NA INSTAGRAMU
Jelena Karleuša na terasi svoje skupocjene vile uzgaja povrće
NIJE KARLEUŠA U PITANJU
Nakon Atine i Nike ona je najveća ljubav Duška Tošića
NA VRH

Podijeli članak na