DANAS SVADBA U NOVOM SADU

Šta je Tihana Lazović rekla za "Avaz" prije vijesti o vjenčanju s Banetom Trifunovićem: Puna sam ljubavi

Regionalnim medijima odjeknula je vijest da hrvatska glumica Tihana Lazović i srbijanski glumac Branislav Trifunović staju na ludi kamen

Piše: N. Aj.

21.8.2022

Lazović: Oduševljavala modnim odabirima. Instagram

Regionalnim medijima odjeknula je vijest da hrvatska glumica Tihana Lazović i srbijanski glumac Branislav Trifunović staju na ludi kamen i to danas u Novom Sadu.

Oni su bili gost 28. Sarajevo Film Festivala. A pečat je sigurno ostavila i Lazović koja se pojavljivala na crvenom tepigu i festivalskim događajima u predivnim odjevnim kombinacijama. Bila je nominirana i za „Srce Sarajeva“ u kategoriji za najbolju glumicu u dramskoj seriji za ulogu u „Području bez signala“. Ipak, nagradu je osvojila Ivana Vuković za rolu u seriji „Kljun“.

Međutim, „Područje bez signala“ uvjerljivo je trijumfirala ove godine. Od 14 kategorija, serija je odnijela pobjedu u čak pet, uključujući i onu za najbolju dramsku seriju, kao i za najboljeg glumca.

- Stvarno je divno u Sarajevu. Uvijek mi je ovdje lijepo, imam tu puno drugara i često dolazim - kazala je Lazović za „Dnevni avaz“.

Oduševljena je nagradama za seriju u kojoj ona igra glavnu ulogu.

- Izuzetno smo sretni, puni smo ljubavi. Sarajevo Film Festival je veoma važan. Mislim da mi u regiji, nažalost, nemamo ni finansija ni uvjeta kao što to imaju vani, u velikim, razvijenim evropskim zemljama. O Holivudu da i ne govorim. Ali zaista mislim da imamo toliko talentiranih ljudi, a veoma je važno da i koprodukcija ima sve više, da se ljudi iz cijele bivše Jugoslavije nalaze. Ovaj festival upravo pruža te mogućnosti, da se međusobno upoznajemo, družimo, i to je, zapravo, najvažnije - istaknula je Lazović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.