OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Izudin Bajrović: Moj unuk Davud ne može snimiti kukove ni u Domu zdravlja, ni na KCUS-u, nego će otići privatno

Onda je Davud otišao na KCUS i oni su mu rekli da će mu snimiti kukove, ali da u Domu zdravlja kom pripada napišu da mu oni neće snimiti kukove

Izudin Bajrović. Arhiv

L. S. R.

6.9.2022

Glumac Izudin Bajrović nedavno je po prvi put postao djed, nakon što je njegova kćerka Hana rodila sina Davuda.

Bajrović se sada na Facebooku oglasio i opisao nevjerovatan slučaj dvomjesečne bebe, koju su roditelje uzaludno nosali od Doma zdravlja u Sarajevu do KUCS-a, u želji da se Davudu snime kukovi.

- Moj unuk Davud ima dva mjeseca i danas je Davud išao da snima kukove. Ustvari, nije on išao, nego su ga njegovi roditelji nosili, jer je Davud mali i ne zna još ni da hoda. I otišao je Davud u Dom zdravlja kom pripada i tamo su mu rekli da treba ići u drugi Dom zdravlja, kom ne pripada, jer mu u Domu zdravlja kom pripada ne mogu snimiti kukove. 

I Davud je otišao u taj drugi Dom zdravlja, kom ne pripada i tamo su mu rekli da mu oni neće snimiti kukove, jer tu ne pripada i da se treba vratiti u Dom zdravlja kom pripada. I Davud se vratio u dom zdravlja kom pripada i dobra teta doktorica ga je primila i napisala mu uputnicu za radiologiju da mu snime kukove. 

Objava Izudina Bajrovića. Screenshot

Onda je Davud otišao na radiologiju, odnosno nije on otišao, nego su ga roditelji odnijeli pošto je Davud mali i ne zna da hoda i na radiologiji su mu rekli da nemaju termina za njega, nego da on ide na KCUS. Onda je Davud otišao na KCUS i oni su mu rekli da će mu snimiti kukove, ali da u Domu zdravlja kom pripada napišu da mu oni neće snimiti kukove.

Onda se Davud vratio u Dom zdravlja kom pripada i tražio da mu oni napišu da mu neće snimiti kukove, odnosno nije on tražio jer je on mali, ima samo dva mjeseca i ne zna još da govori, nego su njegovi roditelji to tražili, ali su mu u tom Domu zdravlja rekli da oni to neće napisati, jer zašto bi protiv sebe pisali, ali da i dalje nema termina za Davuda i za njegovo snimanje kukova. Predložili su mu da ode privatno i da snimi kukove. I tako će Davud otići privatno i snimit će svoje male kukove i oni će ako Bog da biti u redu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.