VENECIJA FLM FESTIVAL

Neviđeni skandal na promociji filma: Heri Stajls pljunuo kolegu Krisa Pajna

Kris se ponio staloženo i nakon ovog poteza nije burno odreagovao, samo je prestao da aplaudira i spustio glavu, a potom se ironično nasmijao i pokazao da je bijesan

Postavlja se pitanje da li je ovaj potez bio namjeran. Screenshot

H. J. I.

6.9.2022

Sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji održana premijera filma "Don't Worry Darling", koju je obilježio i neviđeni skandal između Herija Satjlsa (Harry Styles) i Krisa Pajna (Chris Pine).

Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem Tviteraši širom svijeta tvrde da se vidi da je Hari pljunuo Krisa u momentu kada je sjedao na svoje mesto.

Kris se ponio staloženo i nakon ovog poteza nije burno odreagovao, samo je prestao da aplaudira i spustio glavu, a potom se ironično nasmijao i pokazao da je bijesan.

Stajlsova devojka Olivija Vajld (Olivia Wilde), glumica i rediteljka filma, sejdela je do Krisa, a izraz lica koji nije mogla da sakrije otkrio je koliko joj je neprijatno.


Nakon svega, postavlja se pitanje da li je ovaj potez bio namjeran kako bi se skrenula pažnja na film ili, ipak, slučajan. Snimak je postao viralan, a teorije o tome da li se zaista desilo ili ne su različite.

Podsjetimo, oko filma se već digla velika prašina, a polemiše se i o tome da li je rediteljka Olivija otpustila glumca Šaja Labafa. On tvrdi da je sam dao otkaz i da ga je ona molila da ostane, dok ona tvrdi suprotno. Labafa je u filmu zamijenio Hari Stajls, koji je trenutno u vezi s Olivijom.

Mediji su prenijeli i da je došlo do sukoba Vajld i glavne zvijezde filma, glumice Florens Pju, koja se tek naknadno pridružila filmskoj ekipi na crvenom tepihu u Veneciji. Mnogi su primijetili i da je izbjegavala direktnu interakciju sa Vajld i njenim dečkom Stajlsom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.