USUSRET SPEKTAKLU

Sting snimio video: Pozvao Sarajlije da zajedno proslave njegov rođendan

Veliki interes vlada za koncert u sarajevskoj Zetri 2. oktobra

Sting. Agencije

L. S. R.

14.9.2022

Ostalo je još nešto više od dvije sedmice do spektakularnog koncerta Stinga u Zetri, koji je zakazan za 2. oktobar. Tim povodom, Sting je lično odlučio da pozove sve ljubitelje njegove muzike da se pridruže koncertu, te da ujedno zajedno proslave njegov 71. rođendan.

Inače Sting dolazi u Sarajevo u okviru svoje jesenje turneje koju će započeti 20. septembra u Finskoj, a na kojoj će održati 38 koncerata.

Posljednje ulaznice za VIP tribine i parter možete pronaći na web stranici www.kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Iskoristite posljednju priliku da nabavite ulaznice za najveći muzički spektakl u Bosni i Hercegovini, te da zajedno sa Stingom u magičnoj koncertnoj atmosferi proslavite njegov rođendan.




Koncert će trajati dva sata i bitće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.