SVIJET SLAVNIH

Legendarni Roki i supruga snimljeni prvi put u javnosti nakon što su odustali od razvoda

Odlučili su detaljno porazgovarati i uspjeli su riješiti sve nesuglasice

Silvester Stalone i Dženifer Flavin. AP

L. S. R.

9.10.2022

Silvester Stalone (Sylvester Stallone) i njegova supruga Dženifer Flavin (Jennifer) snimljeni su prvi put u javnosti nakon vijesti da su odustali od razvoda.

Par je zajedno došao u "The Polo Bar" u Njujork na večeru. Tamo su im se pridružili bliski prijatelji te su nakon toga otišli na promociju Staloneove nove serije "Tulsa King", piše "Page Six".

- Odlučili su detaljno porazgovarati i uspjeli su riješiti sve nesuglasice. Oboje su izuzetno sretni što su spasili svoj brak -  rekao je njegov menadžer.


Krajem avgusta pisalo se kako je Dženifer podnijela zahtjev za razvod od Stalonea. Svega nekoliko dana prije njihovog službenog pomirenja sudski podnesak u "Palm Beach Countryju" na Floridi otkrio je da se dvojac složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno i, što je još važnije, kolektivno kao porodica, riješiti sva povezana pitanja do razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način".

No, nakon toga je portparol para saopćio je da su riješili nesuglasice. Rekao je da su se filmska zvijezda i njegova 22 godine mlađa supruga "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni".

Par je u braku od 1997. godine Imaju tri kćerke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.