GOSTOVAO NA PINKU

Milan Popović o Severini: Ucjenjivala me da ukoliko ne budem htio da spavam sa njom, da će mi braniti da viđam dijete

Nisam bio spreman da se nosim sa njenim oscilacijama u ponašanju

Jovana Jeremić i Milan Popović. Screenshot

L. S. R.

9.10.2022

Voditeljica Jovana Jeremić u "Novom jutru" ugostila je Milana Popovića, koji je  govorio o sukobu Severine Vučković i njene sestre Marijane Vučković ali i o odnosu njih dvoje.

- Ja sam riješio da se raziđem još 2011. godine, posle samo šest mjeseci druženja, nisam bio spreman da se nosim sa njenim oscilacijama u ponašanju, za mene je bilo nepodnošljivo i neprihvatljivo. Severina je tada rekla da je u drugom stanju, ja sam shvatio da moram da ostanem sa njom, jer nisam htio da prekida trudnoću, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo kakva druga, intimna veza, nije bila moguća. Šta se događa? Od 2011. godine, mi se jesmo družili, viđali, finansirao sam, ako smijem tako da kažem, trudnoću, jer je tražila da kompezujem sve troškove, jer nije mogla da radi u tom periodu.

Milan Popović. Screenshot

Međutim, kod nas se sve brzo izdešavalo, mi nikada nismo živjeli zajedno, jednom smo otišli na Maldive, uglavnom bi bili vikendi kada bi se viđali, poslije tri mjeseca su krenuli nesporazumi i svađe, a ja nisam neko ko se svađa, odlazio sam prije svađa. Nije bilo prijatno biti u vezi više. Trajalo je tih drugih tri mjeseca, kada smo se vidjeli nekoliko puta, kada je ona i ostala u drugom stanju.

Kada se dijete rodilo, opet kažem, ja sam sve vrijeme podržavao i finansirao, posljednjih dva mjeseca, nosio sam joj bukvalno doručak, ručak, večeru u bolnicu, bio sam u bolnici na porođaju, želio sam da budem kao partner u roditeljstvu. To je neko vrijeme funkcionisalo u početku, dok nisu krenule ucjene da ukoliko ne budem htio da spavam sa njom, da će mi ona braniti da viđam dijete, da ću viđati dijete kada me budu zvali neki ljudi, ili menadžeri, zaštitnici, iz njenog tima, da je za mene pametnije da se odreknem djeteta, da ću tako više da viđam dijete. Meni to nije imalo smisla, ali mi je potvrdilo stav da sa njom ne želim da imam nikakvu emotivnu vezu, i ne želim da ulazim u bilo kakav odnos sa njom, komunikacija sa moje strane je bila samo u vezi djeteta, u vezi nje nikada se nisam raspitivao - tvrdi Popović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.